Zaterdag 20 augustus 2022 - Grote Markt Zoutleeuw

Na 2 jaar uitstel is het eindelijk zo ver: Zoutleeuw Zomert strijkt terug neer op de Grote Markt!

En hoe kan je deze bijzondere editie beter aftrappen dan met 5 charmante jongens met bakken talent?! Om 19u30 bijt Bobby, mét Leeuwenaar Brecht Gurny de spits af. Van het voorprogramma van Niels Destadsbader in de Ghelamco Arena naar de Grote Markt van Zoutleeuw: voor deze onstuimige mannen kan het allemaal. Met eigen songs en een paar heerlijke covers zullen ze ongetwijfeld alle harten sneller doen slaan.

De hoofdact van de avond staat al lang op ons verlanglijstje. Met 50 jaar hits in de rugzak is Willy Sommers niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz – als zanger, presentator én entertainer en een absoluut icoon. Of je nu jong, oud, fan bent van Nederlandstalige muziek of niet: iédereen kan meezingen met “Zeven anjers, zeven rozen” of “Laat de zon in je hart”. De hitmachine draait op volle toeren, Willy Sommers is springlevend! (20u30)

Afsluiten doen we met FeSteyn (22u30), één van de meest geboekte bands van Vlaanderen en dus niet voor niets een vaste gast in Zoutleeuw en omstreken. Bezieler Stijn Schraepen brengt zijn volledige band mee, dus ook Leeuwenaar Jan Luyten, die op de Grote Markt een thuismatch speelt! Met special guest Xandee er bij wordt het feest compleet: volop sfeer, ambiance en gezelligheid gegarandeerd!

 

Prijs: GRATIS!

Meer info: Dienst Vrije Tijd -  011 94 90 51 of cultuur@zoutleeuw.be